perjantai 12. joulukuuta 2014

Nopea valkosipulipasta

Kun sairastuin keliakiaan, oli yksi ensimmäisistä ajatuksistani, että mistä sitä nyt saa hyvää pastaa! Joskus vielä kotona asuessani maistoin äitini gluteenitonta pastaa ja se oli aivan karseaa! Meidän K-markettiin on ilmestynyt Pasta D'oroa, joka on kyllä parhaan makuista gluteenitonta pastaa, mitä olen maistanut Lidlissä myytävän pastan ohella. Ajoittain olen tehnyt itse gluteenitonta tuorepastaa ja reseptin aion täällä julkaista, jahka saan jälleen sitä tehtyä, koska minulla ei kuvia kyseisesti prosessista ole.

Tämä valkosipulipasta on yksi lemppareistani, koska se valmistuu siinä ajassa kun pasta keittyy ja on yksinkertaisuudessaan herkullinen!



Nopea valkosipulipasta
1 annos


Spagettia yhdelle
4-5 valkosipulinkynttä
chilipalko
n. 1dl oliiviöljyä
kirsikkatomaatteja
suolaa
pippuria
parmesania


1. Laita ensimmäiseksi spagetti kiehumaan suolattuun veteen.
2. Pilko valkosipuli ja chili ja kuullota niitä reilussa öljyssä. Valkosipulit voi myös halutessaan jättää isommiksi, jos niitä ei halua syödä.
3. Kun valkosipuli ja chili ovat sopivasti pehmenneet, lisää joukkoon puolitetut kirsikkatomaatit, mausta suolalla ja pippurilla. Laita viimeistään tässä vaiheessa levy pienimmälle teholle, koska tarkoitus ei ole juurikaan kypsentää tomaatteja.
4. Kaada vesi pois pastasta ja sekoita pasta kunnolla kastikkeen joukkoon. Lisää raastettu parmesan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti